21.09.2013

Slipp taket

 

 

...ettersom Hans guddommelige kraft har skjenket oss alt som tjener til liv og gudsfrykt, ved erkjennelsen av Ham som kalte oss ved herlighet og guddomskraft.- 2. Petersbrev 1,3

 

Forestill deg at livet ditt er et videospill. Slipp deretter kontrollspakene og overlat til Meg å ha kontrollen i stedet. Slik er det med tillit. Tilliten innebærer å slippe taket og huske at Jeg er Gud. Det er Min verden du lever i- Jeg har skapt den, og Jeg er Universets Herre. Du viser kjærligheten din til Meg ved å overlate til meg å ha kontrollen i livet ditt. Jeg vil gjerne at du skal dele absolutt alt med Meg når du ber. Glede . Sorger. Strev og seier. Jeg er din aller beste venn, så øs ut av hjertet for Meg. Så takker du Meg for de svarene som allerede er underveis. Når du har tillit til at Jeg har kontrollen, kan du legge bort bekymringene og leve tettere inntil Meg.

 

Les på egen hånd: Salme 46,11; Kolosserbrevet 4,2 ; 2. Petersbrev 1,4
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skjeragud

Skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits