19.09.2013

En skatt av tillit

 

Men samle dere skatter i Himmelen, hvor verken møll eller rust ødelegger, og hvor tyver ikke bryter seg inn og stjeler. For der skatten deres er, der vil også hjertet deres være.- Matteus 6, 20-21

Hver eneste gang du velger å ha tillit til Meg, er det som å legge en mynt i skattekammeret Mitt. Jeg tar godt vare på disse «tillitsmyntene» for deg. Med tiden skaper de en rikdom av tillit for deg som du kan dra nytte av. Jo mer du velger å stole på Meg og den undervisningen Jeg gir deg i stedet for bare å gjøre som vennene dine, desto mer vil Jeg hjelpe deg til å stole på Meg. Du må øve deg på å vise tillit. Begynn med det på rolige dager når det ikke skjer så mye. Du kommer til å oppdage at Jeg virkelig er trofast. Og så- når vanskelighetene kommer- vet du hvordan du skal ha tillit til Meg. Du har jo trent på det! Da har du lagt deg opp en himmelsk skatt av tillit, en skatt som kommer til å føre deg gjennom alle de vanskelighetene som du møter på din vei.

 

 Les på egen hånd: Salme 56, 4-5Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skjeragud

Skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits