14.09.2013

 

Våg å drømme Min drøm

Han som er i stand til å gjøre langt mer enn alt det vi ber om eller forstår, etter den kraft som virker i oss, Ham tilhører æren i menigheten som er i Kristus Jesus, gjennom alle slekter i evighetens evighet! Amen. -Efeserbrevet 3, 20-21

 

Drøm den aller største og mest usannsynlige drømmen du kommer på- og vit at Jeg er i stand til å gjøre langt mer enn det, langt mer enn du noensinne kan komme på å be om eller forestille deg. La Meg få fyller tankene dine med Mine drømmer for/om deg.

Mist ikke motet om bønnene dine ikke umiddelbart får svar. Tiden er en flott læremester. Den lærer deg å være tålmodig og ha tillit til den fullkomne planen Min- selv når du ikke har den miste anelse om hva som kommer til å skje. Det er når alt ser virkelig uoverkommelig ut, at du for alvor kan erfare at Min kraft er livet. Ikke la galskapen i denne verden trekke deg ned i bekymringer. Velg i stedet å betrakte alt Jeg gjør omkring deg. Husk- det er ikke grenser for hva Jeg er i stand til!

 

Les på egen hånd: Romerbrevet 8,6; Jesaja 40,30-31; Johannes`Åpenbaring 5,13Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skjeragud

Skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits