11.09.2013

 

En ny vane

 

Som en gjeter skal Han fø sin flokk. Han skal samle lammene med sin arm og bære dem ved sitt bryst. Dem som har lam, skal Han lede. -Jesaja 40,11

 

Alle mennesker har vaner. Noen av dem er gode, og noen er ikke fullt så gode. Jeg vil gjerne at du får deg en ny vane fra i dag av. Prøv å si: «Jeg stoler på Deg, Jesus» uansett hva som skjer omkring deg. Velg å huske at Jeg har full oversikt over hele universet. Og Jeg elsker deg med en kjærlighet som rekker høyere enn noe fjell og dypere enn noe hav. Når du sier: «Jeg har tillit til deg, Jesus» gir du uttrykk for at du vet at Jeg har oversikten over alle ting, og at det ikke er mulig å beseire Meg. Det er da frykten mister grepet om deg. Hver gang du står ovenfor vanskelige tider, så ha tillit til at Jeg leder deg gjennom dem og bruker dem til å utvikle troen din. Å ha tillit til Meg er en vane du aldri vil ønske å bryte.

 

Les på egen hånd: Salme 63,3; Jesaja 40,10; Salme 139, 7-102 kommentarer

Emma

11.09.2013 kl.19:02

fint bilde :)

Ps: Takk for kommentaren på bloggen min!

Skjeragud

12.09.2013 kl.15:52

Emma: Takk! Bare hyggelig! <3

Skriv en ny kommentar

Skjeragud

Skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits