01.09.2013

 

 

Jeg er større enn verden

 

Alt dette har Jeg talt til dere for at dere skal ha fred i Meg. I verden skal dere ha trengsel. Men vær ved godt mot! Jeg har seiret over verden. - Johannes 16:33

 

Tenk på hvor herlig det oppleves å ta et avkjølende bad en brennende varm sommerdag! Slik er Min fred. Den vil virke oppfriskende og styrkende på deg. Og det er mulig for deg å eie den freden for bestandig. Du kommer til å støte på problemer og vanskeligheter i løpet av dagen. Likevel trenger du ikke å møte dem alene. Jeg er alltid sammen med deg. Jeg er den aller beste vennen du noen sinne kommer til å ha. Jeg går ved siden av deg for å trøste og styrke deg. Samtidig går Jeg foran deg for å være klar til å hjelpe deg til å stå imot det som venter. Og Jeg bor i deg og hjelper deg til å tenke og handle uten frykt. Problemer og vanskelige tider vil komme, men la deg ikke knekke av det. Jeg har allerede overvunnet alle vanskeligheter som finnes i denne verden. I Meg finner du fred.

 

Les på egen hånd: Salme 31, 20-21
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skjeragud

Skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits