30.08.2013

 

Velg Meg

 

Og Jesus svarte og sa til henne: « Marta, Marta, du er bekymret og urolig for mange ting. Men ett er nødvendig. Maria har valgt den gode del, som ikke skal bli tatt fra henne.» - Lukas 10,41-42

Du er så veldig travelt opptatt. Men Jeg vil gjerne at du stanser opp en liten stund. Legg fra deg spillet, legg bort telefonen, slå av datamaskinen. Bruk litt tid sammen med Meg. Selv nå raser tankene dine avgårde mot dagens planer og problemer. Legg nå tanken på alt dette til side. Tenk bare på Meg og på hvor høyt Jeg elsker deg. Jeg vet nøyaktig hva som kommer til å skje i livet ditt i dag. Vær ikke bekymret. Jeg skal gi deg absolutt alt du trenger for å gå dagen i møte. Vær på snill- ikke kluss med tiden vi har sammen. Datamaskinen, telefonen og leksene kommer til å være der når vi har tilbrakt tid sammen. Velg Meg først. Da går du ikke glipp av de velsignelsene Jeg gir deg.

Les på egen hånd: Salme 105,4; Lukas 10,39-42Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skjeragud

Skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits