29.08.2013

Gjør deg klar for det store eventyret!


For jeg vet hvilke tanker jeg tenker om dere, sier Herren, tanker til fred og ikke noe ondt. Jeg vil gi dere framtid og håp. - Jeremia 29,11


Det er et nytt år, og Jeg har virkelig stort i vente for deg. Kom til Meg med et hjerte som er mottakelig for forvandling. Ikke gjør de samme feilene som du gjorde i fjor. Forsøk å gjøre tingene på Min måte i år. Jeg vet at det kan være skremmende å prøve nye ting. Samtidig kjenner Jeg deg, og Jeg forstår deg fullt og helt. Du kan ha tillit til at Jeg omslutter deg med Min kjærlighet- og det tar aldri slutt! Enten du er hjemme eller på skolen, om du snakker med venninne dine eller holder på med lekser, så ha Meg i tankene. La Meg få veilede deg. Jeg skal ta deg med på en reise som kommer til å forvandle deg og oppfatningen du har av verden og menneskene omkring deg. Ja, Jeg har store planer for deg og Jeg skal være sammen med deg hvert eneste lille skritt på veien.


Les på egen hånd: Romerbrevet 12,2

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skjeragud

Skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits