28.08.2013

Min fred

 

Fred etterlater Jeg dere, Min fred gir Jeg dere. Ikke som verden gir, gir Jeg dere. La ikke deres hjerter forherdes, og la det heller ikke gripes av frykt! - Johannes 14,27

 

Ta imot Min fred nå når året går mot slutten. Dette er fremdeles ditt aller største behov. Og Jeg, din egen fredsfyrster, venter på å øse Meg selv inn i deg for å fylle det behovet. Din tomhet og Min overflod passer til hverandre som hånd i hanske. Jeg har skapt deg som en leirkrukke, uformet til hellig bruk. Ikke forsøk å fylle deg med ting fra denne verden. Jeg vil gjerne at du fyller deg med Mitt nærvær og Min fred. Takk Meg for Mitt fredfylte nærvær uansett hvordan du kjenner deg akkurat nå. Hvisk navnet Mitt i dypfølt kjærlighet. Tilbe Meg med lovprisning. Da jobber Min fred, som allerede lever i din ånd, seg igjennom hver eneste lille del av deg- litt etter litt.

 

Les på egen hånd: Jesaja 9,6; 2. Korinterbrev 4,7; Johannes 14,2


~Innlegg tatt fra boken som er skrevet av Sarah Young.

4 kommentarer

Victoria

28.08.2013 kl.11:44

Kjempe fin blogg!
Victoria: Tusen takk! Din og :)

Ulrikke Clark-Utvik

28.08.2013 kl.15:59

Wow, for en fin blogg! :)
Ulrikke Clark: Tusen takk! :))

Skriv en ny kommentar

Jesus har en plan for DEG, og ditt liv!

Jesus har en plan for DEG, og ditt liv!

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young. (Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til DEG personlig! )

Kategorier

Arkiv

hits