28.08.2013

Du er enestående!

Elskede! La oss elske hverandre, for kjærligheten er av Gud. Og hver den som elsker, er født av Gud og kjenner Gud. - 1. Johannesbrev 4,7

Du er enestående! Det finnes ingen som er helt lik deg. Det er grunnen til at Jeg har forberedt en vei som bare er for deg. Etter hvert som du går på den sammen med Meg, blir du mer og mer lik den personen Jeg har utformet deg til å være. Siden du er noe helt for deg selv, er ikke den veien du går på den samme som alle andres. De følger de veiene Jeg har forberedt bare for dem. På Min egen gåtefulle måte har Jeg likevel gjort det mulig for deg å følge din egen vei samtidig som du har nær kontakt med andre mennesker. Faktisk er det slik at jo mer i takt med Meg du går- fordi du elsker Meg, desto enklere er det for deg å elske andre mennesker. Undre deg over hvor fantastisk Jeg virker i livet ditt! Jo mer du følger den veien Jeg har forberedt for deg, desto mer blir du den du egentlig er. Og jo høyere du elsker Meg, desto høyere kan du elske andre mennesker.

Les på egen hånd: 2, Korinterbrev 5,17; Efeserbrevet 2,10; 1, Johannesbrev 4,8; Johannes 15,4


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

19, Ålesund

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits