24.08.2013

Mens du venter

 

For fra evigheten har ingen hørt, intet øre lytter, og intet øye sett noen annen gud enn Du, som slik griper inn for den som venter på Ham. - Jesaja 64,3

 

Travel. Travel. Travel. Mange av Mine barn er så travelt opptatt at de innbiller seg at de ganske enkelt ikke har tid til å være sammen med Meg. Derfor lever og arbeider de i sin egen kraft. Og når den tar slutt, roper de enten til Meg for å få hjelp, eller vender seg bort i sinne. Det er så mye bedre å leve tett inntil Meg hele tiden- være avhengig av Min kraft og regne med Min hjelp. Du får gjort mindre hvis du lever på denne måten, men samtidig får du gjennomført mer av det som virkelig er viktig. Når du tar deg tid til å være sammen med Meg, skiller det rolige levesettet ditt seg ut fra denne oppjagede verden. Kanskje vil noen mennesker mene at du er lat, men mange flere andre blir velsignet av din fredelige væremåte. Ta deg tid til å vente sammen med Meg. Da virker Jeg for deg mens du venter.

 

Les på egen hånd: Johannes 15,5; Salme 36,10Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits