07.05.2013

 

Evig herlighet

For vår trengsel, som er lett og som bare varer en kort stund, virker for oss en enda mer overstrømmende og evig fylde av herlighet -2. Korinterbrev 4,17

Se på det som en enestående mulighet når du støter på et problem som fortsetter og som tilsynelatende ikke tar slutt. Et problem som varer ved, er som å ha en veileder hos deg hele tiden. Du kan lære så mye av vanskelighetene dine hvis du er villig til det. Be Meg åpne øynene dine og hjertet ditt for alt som Jeg gjør gjennom dette problemet. Kanskje lærer Jeg deg tålmodighet eller utholdenhet. Eller kanskje styker Jeg troen din eller motet ditt. Takk Meg for det du lærer. Et problem mister makten til å trekke deg ned når du klarer å være takknemlig for det. Faktisk løfter takknemligheten deg opp i himmelske høyder samme med Meg. Og der ser du situasjonen fra Mitt perspektiv. Det får deg til å regne problemet som, midlertidig vanskelighet som hjelper deg til å oppnå en evig herlighet- velsignelser som aldri tar slutt!

Les på egen hånd: Jesaja 30,20-21Ingen kommentarer

Julie Almestad Sævik

09.05.2013 kl.14:03

bra blogg !

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits