08.12.2012

 

Grip tak i håpet!

 Siden Gud var enda mer fast bestemt på å bevise for løftets arvinger hvor uforandelige Hans plan er, gikk Han imellom og stadfestet det med en ed, for at vi ved to uforandelige ting, som bekrefter at det er umulig for Gud å lyve, kunne ha en sterk trøst, vi som har søkt tilflukt ved å gripe det håpet som er satt foran oss.- Hebreerbrevet 6, 17-18

Håpet om Himmelen. Det er altfor mange av Mine barn som egentlig ikke forstår hva dette innebærer. Når Jeg snakker om håp, er det ikke bare ønsketenkning. Dette håpet er det løftet Jeg gir alle Mine barn. Himmelen ble ditt endelige, varige hjem med èn gang Jeg ble din frelser. Men det finnes velsignelser i dette håpet som det er umulig for deg å glede deg over allerede her og nå! Siden Himmelen er det endelige hjemmet ditt, er du klar over at de vanskelighetene som du støter på i dag bare er midlertidige. Håpet om Himmelen hjelper deg gjennom de vanskelige tidene og lyser opp selv de aller mørkeste dager. Det hjelper deg også til å være trygg på at Jeg tar vare på deg- og at alt kommer til å bli bra. Ikke bare ønsk deg Himmelen- grip tak i håpet om Himmelen! La velsignelsene i det håpet fylle livet ditt i dag.

Les på egen hånd: Romerbrevet 8,23-24; Hebreerbrevet 6, 19-20; Romerbrevet 15,13


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits