04.06.2012

 

Ditt håp og Mitt løfte

For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter, mot myndighetene, mot verdensherskerne i denne tidsalders mørke, mot ondskapens åndelige hærskarer i himmelrommet. - Efeserbrevet 6, 12

Det er ingenting den onde hater mer enn at du holder deg tett inntil Meg. Han gjør hva som helst for å hale deg bort fra Meg. Så ikke bli overrasket over de fryktelige angrepene han retter mot sinnet ditt. En innbitt åndelig kamp utkjempes hver eneste dag. Når du oppdager at du står midt oppe i denne kampen, så rop på Meg: « Hjelp meg, Jesus!» I det øyeblikket blir kampen Min. Din oppgave er ganske enkelt å ha tillit til Meg mens Jeg kjemper for deg. Navnet Mitt har ubegrenset makt til å velsigne og beskytte når du bruker det på rett måte. Ved tidens ende skal hvert kne bøye seg for navnet Jesus. Mennesker som har brukt navnet Mitt som et banneord kommer til å skjelve i frykt. Men alle som har brukt navnet Mitt for å komme tettere inntil Meg, blir fylt med en herlig glede. Dette er ditt håp- og Mitt løfte til deg.

Les på egen hånd: 1. Samuelsbok 17,47; Filipperbrevet 2, 9-10; 1. Petersbrev 1, 8-9Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits