22.feb.2012

Alltid og fullkomment

Om bare menneskene ville takke Herren for Hans trofasthet og for Hans underfulle gjerninger mot menneskenes barn!- Salme 107,21

Det finnes ikke noe- eller noe menneske- i denne verden som er fullkomment. Ting blir ødelagt, venner svikter deg, og til og med foreldrene dine mister glansen noen ganger. Det er bare Jeg som er fullkommen. Og Jeg elsker deg på en fullkommen måte- alltid. La kropp, sjel og ånd slappe av i den sannheten. Gled deg over den store kjærligheten Jeg har for deg. Den strekker seg ut over ethvert kontinent, den når lengre enn noen vei, den rager høyere enn noe fjell og dypere enn noe hav. Denne ufattelige store kjærligheten er din- for all fremtid! Den aller beste reaksjonen på Min kjærlighet er takknemlighet. Takk Meg for at Jeg elsker deg, for at Jeg er din frelser, og for at Jeg tar vare på deg. Så kan du oppleve hvor mye Jeg velsigner deg!

Les på egen hånd: 1. Petersbrev 5,7; Salme 107,22; Efeserbrevet 3,16-19Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits