21.feb.2012

 

Be alltid!

Gled dere alltid, be uten opphold, takk under alle forhold! For dette er Guds vilje for dere i Kristus Jesus ,- 1. Tessalonikerbrev 5,16-18

Be under alle opphold. Hvordan i all verden er det mulig? Prøv å takke Meg for hver eneste velsignelse du får i løpet av dagen. Ikke bare måltidene eller når du fikk toppkarakterer, men når du står opp, når du avslutter en time, når du får se vennene dine, til og med når du kommer over de «skjulte velsignelsene» som vanskeligheter eller utfordringer kan være. Takk Meg i enhver situasjon hvis du mener alvor med å lære å be til enhver tid. Ikke heng deg opp i å måtte si « de rette ordene»- bønn behøver ikke være verken fancy eller formell. Bare si: « Takk!» og men det! Det er et flott utgangspunkt for alle andre bønner også. Du får ikke tid til overs for bekymring eller klaging når du er opptatt av å takke Meg hele tiden. Det vil gjøre deg lykkeligere. Du trener opp sinnet til å snakke med Meg hele tiden. Og det er i virkeligheten hva det vil si å « be uten opphold».

Les på egen hånd: Jakobs brev 4,8; Romerbrevet 15,13

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits