21.feb.2012

Toppkarakter

For av nåde er dere frelst, ved troen, og det er ikke av dere selv, det er Guds gave, ikke av gjerninger, for at ikke noen skulle rose seg.- Efeserbrevet 2,8-9

Du blir vurdert i mange ting. Du får karakterkort på skolen, og du får poeng for idrettsprestasjoner. I talentshow og skjønnhetskonkurranser gis det karakterer. Og skal du ta førerkort om noen år, så blir du til og med testet i bilkjøring. Nesten uansett hvor du befinner deg, blir du vurdert etter hvor bra du gjør ting. Jeg setter ikke karakterer. Aldri. Og Jeg vurderer deg ikke etter innsatsen din. Det finnes ikke noen karakterbok i himmelen der det står: bønnetid-B, vennlighet-A, tålmodighet-C+. Derfor kan du flytte oppmerksomheten bort fra dine prestasjoner og til Mitt kjærlige nærvær. Lyset fra Min kjærlighet skinner alltid på deg, uansett hvor bra du gjør det og føler deg. Du trenger ikke være bekymret for at du ikke skal oppnå toppkarakterer. Fordi du er Mitt barn, er det A+ på absolutt alt!

Les på egen hånd: Efeserbrevet 3,16-19; Salme 62,9

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits