30.jan.2012

Min stemme

Dine ører skal høre et ord bak deg, som sier: « Dette er veien, gå på den!» hver gang du vender deg til høyre eller venstre side.- Jesaja 30,21

Lytt til Min stemme og følg Meg. Det høres enkelt ut. Men det er ikke alltid like enkelt. Det finnes mange forskjellige stemmer, og alle som én sier de: «Følg meg! Dette er den veien du bør gå!» Hvis du lytter til den vil verden lede deg bortover en vei som er fylt med glitter og stas og moro- til å begynne med. Men altfor raskt er det slutt på både glitter og stas og moro, og du er overlatt til deg selv. Til og med noen kristne stemmer kan forvirre deg, når de sier: « Syng denne sangen, og ikke den der!» «Det er slik du skal be, og ikke på den måten!» På samme måte som fariseerne i Bibelen lager de reglene som Jeg aldri har ønsket. Men Jeg døde for å sette deg fri fra menneskeskapte regler. Hvordan vet du hvilken stemme som er min? Bruk tid sammen med Meg- stille tid i lovprisning og bønn. Akkurat som gode venner kjenner hverandres stemmer, lærer du etter hvert å kjenne Min. Og Jeg skal fortelle deg hvilken vei som er den rette å gå.

Les på egen hånd: Romerbrevet 8, 1-2; Johannes 10,27; Salme 23,1-3

Ingen kommentarer

Elise

30.01.2012 kl.14:47

So true! Fine bilder :*

skjeragud

30.01.2012 kl.14:59

Elise:Tusen Takk! <3

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits