26.jan.2012

Slik Jeg betrakter deg

For Ham som ikke kjente til synd, gjorde Gud til synd for oss, for at vi skulle få Guds rettferdighet i Ham.-2. Korinterbrev 5,21

Jeg forstår deg fullt og helt, Og Jeg elsker deg med en betingelsesløs kjærlighet. La disse sannhetene synke inn i deg. La dem varme hjertet ditt og lindre de skrammene og sårene som denne verden har gitt deg. Våg å betrakte deg selv på samme måte som Jeg gjør: Du skinner i lyset fra Min rettferdighet, du er vasket fullstendig ren i Mitt blod. Jeg ser deg som den Jeg har skapt deg til å være- den som du virkelig kommer til å være når himmelen blir hjemmet ditt. Jeg har gitt deg Den Hellige Ånd i gave. Han lever inne i deg. Vær takknemlig for det. Han er der for å veilede deg, styrke og trøste deg. Gå til Ham når du trenger hjelp eller veiledning. Litt etter litt vokser du og blir mer og mer lik den personen som Jeg har skapt deg til å være, når du samarbeider med Den Hellige Ånd.

Les på egen hånd: 2. Korinterbrev 3,18; Salme 23;6; Galaterbrevet 5,25


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits