26.jan.2012

Gled deg over det gåtefulle

Men håpets Gud skal fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan ha overflod av håp ved Den Hellige Ånds kraft.-Romerbrevet 15,13

Det er noe gåtefullt ved Meg: Jeg er den som går ved siden av deg og holder deg i hånden- og samtidig er Jeg den som lever i ditt indre for å trøste deg og veilede deg. For Meg er det mulig å gjøre begge deler, på én og samme tid. Her er det noe annet som er gåtefullt: Ikke bare er Jeg i deg, du er også i Meg. Vi er vevd i hverandre som trådene i klesplagg. Det finnes ikke noe i himmelen eller på jorden som kan skille deg fra Meg! Vær glad over at du har en Gud som elsker deg så høyt når du tenker over disse forbløffende mysteriene. La vissheten om Mitt nærvær i deg og omkring deg fylle deg til raden med Min glede og fred. Dette er noe gåtefullt som det ikke er mulig for deg å begripe. Men du kan glede deg over dem!

Les på egen hånd: Kolosserbrevet 1,27; Jesaja 42,6; Nehemja 8,10

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits