10.jan.2012

Gjenskinn av Meg

Én ting har jeg bedt Herren om, og det lengter jeg etter: At jeg kan få bo i Herrens hus alle mitt livs dager, så jeg kan skue Herrens skjønnhet og grunne i Hans tempel.-Salme 27,4

Få øynene opp for Min skjønnhet overalt omkring deg: i naturen, i sant vennskap og i kjærlighet. Jeg er Den store kunstneren og all sann skjønnhet er et gjenskinn av Meg. Jeg virker i deg for å gjøre deg stadig vakrere. Litt etter litt fjerner Jeg virvaret i ditt indre- virvaret av saker og ting, av selvopptatthet, av verden. Dette gjør det mulig for Min Ånd å ta kontroll over det som skjer i livet ditt. Hjelp Meg med dette arbeidet gjennom å gi slipp på alt som Jeg velger å ta bort. Ha tillit til Meg enten det er mye eller lite Jeg velger å ta bort. Jeg vet hva det er du egentlig trenger. Og Jeg lover at Jeg skal gi deg det- i overflod.

Les på egen hånd: Salme 29,2            

                      

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits