10.jan.2012

Valg og atter valg

Han som sendte Meg, er med Meg. Min Far har ikke latt Meg bli igjen alene, for Jeg gjør alltid det som behager Ham.- Johannes 8,29

Forsøk å glede Meg først. Før du gleder deg selv. Før du gleder andre mennesker. Du må gjøre mange valg etter hvert som du går gjennom dagen. De fleste av dem er mindre, hverdagslige valg som du må avgjøre raskt- hva du skal ha på deg, hvem du skal spise lunsj sammen med, hva du skal skrive oppgave om. Mange mennesker velger av gammel vane- de velger å gjøre det samme som de alltid har gjort. Eller de velger slikt som er til glede for dem selv eller andre mennesker. Det er ikke hva Jeg ønsker av deg. Velg å glede Meg- både med de store og de små beslutningene. Det blir enklere å gjøre de rette valgene når ditt høyeste ønske er å glede Meg. En rask bønn som består av ett enkelt ord- « Jesus»- er alt som skal til for å oppnå Min hjelp og veiledning. Søk å glede Meg i alt du foretar deg!

Les på egen hånd: Hebreerbrevet 11,5-6; Salme 37,4

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits