10.jan.2012

 

Mine dyrebare løfter

 Jeg vet hva det er å være fornedret, og jeg vet hva det er å ha overflod. Overalt og i alle ting har jeg lært både å være mett og å være sulten, både å ha overflod og å lide nød.- Filipperbrevet 4,12

De alle fleste mennesker er glade når ting går som det skal for dem. Og de blir frustrerte og lei seg når ting ikke går så bra. De innbiller seg at lykken er avhengig av det som skjer omkring dem til enhver tid. Det er grunnen til at de er så opptatt av å holde alt under kontroll. Det er likevel mulig å være tilfreds med livet uansett hva som skjer rundt deg. Ikke la lykken være avhengig av hva som skjer i livet ditt. Knytt gleden til Mine dyrebare løfter: Jeg er sammen med deg og passer på deg overalt hvor du beveger deg. Jeg fyller alle dine behov i samsvar med Mine herlige rikdommer. Ingenting i skaperverket vil være i stand til å skille deg fra Min kjærlighet.

Les på egen hånd:  1. Mosebok 28,15; Filipperbrevet 4,19; Romerbrevet 8, 38-29Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits