Regn det som søppel

Ja, så visst regner jeg alt som tap sammenlignet med det som er så mye mer verd, kunnskapen om Kristus Jesus, min Herre. På grunn av Ham har jeg lidd tap på alt, og jeg regner det som søppel, for at jeg skal vinne Kristus...- Filipperbrevet 3,8

Snakk med Meg når planene dine rotes til. Det gjør at du blir velsignet, og det styrker vennskapet vårt. Dessuten tar Jeg brodden av skuffelsen du opplever ved å få noe godt til å komme ut av det. Så vær glad, til og med når ting går galt. Men det krever øvelse. Begynn med å ta små ting med til Meg. Det kan være den dårlige karakteren eller kampen som regnet bort. Selv små skuffelser kan gjøre deg mer opptatt av deg selv enn av Meg. Når du snakker med Meg, gir det likevel klart for deg at det du har mistet er for ingenting å regne sammenlignet med det underbare å kjenne Meg. Du trenger mye øvelse før du overlater store skuffelser til Meg. Men hvis du er flittig, kommer til og med de flotteste ting i denne verden en dag til å virke som søppel i sammenligning med den gleden det gir å kjenne Meg- din Frelser, Herre og venn.

Les på egen hånd: Kolosserbrevet 4,2; Filipperbrevet 3,7

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits