Mens du lytter

Den som tror på Meg, som Skriften har sagt, ut fra hans indre skal det flyte strømmer av levende vann. Men dette sa Han om Ånden...- Johannes 7,38-39

Lær deg å lytte til Meg, selv når du lytter til andre mennesker. Du står på hellig grunn når en venn har stor nok tillit til deg til å øse ut av sitt hjerte og sin sjel og sine vanskeligheter for deg. Og du har en hellig mulighet til å hjelpe. Men hvis det bare er dine egne tanker og din egen visdom du bruker for å hjelpe den andre, er det ikke annet enn smuler du har å by på. Henvend deg i stedet til Den Hellige Ånd som lever i ditt indre. Be Ham tenke gjennom deg, leve gjennom deg, elske gjennom deg. Be Ham gi deg de ordene du skal si. Ånden fyller deg med strømmer av levende vann- Min glede, kjærlighet og fred. Dette levende vannet flyter gjennom deg og over til andre når du lar Ånden kontrollere hvordan du lytter og snakker. Lytt til Meg samtidig som du lytter til andre mennesker. Da blir du en velsignelse for dem. Dessuten blir du selv velsignet.

Les på egen hånd: 2. Mosebok 3,5; 1. Korinterbrev 6,19

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits