Hold deg til Meg

For vi er Hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud har gjort ferdige på forhånd, for at vi skulle vandre i dem. -Efeserbrevet 2,10

Bruk litt tid sammen med Meg. Jeg vet at du har en travel dag foran deg og mye å gjøre, men bli hos Meg noen minutter til. Jeg vil gjerne glede Meg over selskapet med deg. Dessuten ønsker Jeg å forberede deg for dagen i dag. Store idrettsutøvere tar seg tid til å tenke nøye igjennom det som ligger foran- de går over det i tankene før de beverger kroppen. På samme måte forbereder tiden i Mitt nærvær deg for dagen som venter- på de gode tingene som Jeg har planlagt for deg. Det er bare Jeg som kjenner til hva som kommer til å hende i dag. Du kan bli sliten og få lyst til å gi opp hvis du ikke lar Meg forberede deg. Hvil et øyeblikk hos Meg. Så får vi en flott dag sammen.

Les på egen hånd: Hebreerbrevet 12,3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits