Det er urettferdig!

...så dere bærer over med hverandre og tilgir hverandre hvis noen har en klage mot en annen. Slik som Kristus tilgav dere, slik skal også dere gjøre. - Kolosserbrevet 3,13

Livet er ikke rettferdig. Det hører du ofte, men det kan likevel være vanskelig å godta. Mennesker kan si og gjøre ting som sårer følelsene dine, ting som du slett ikke fortjener. Men når noen behandler deg dårlig, så forsøk å se det som en mulighet til å vise dem Min nåde og til å vokse i troen. Ikke forsøk å ta igjen. Finn ut hvor raskt du klarer å tilgi. Og ikke fortell alle og enhver omkring deg hva som har skjedd. Bare la det passere. Ikke bry deg om hva andre mennesker tenker. Det eneste som virkelig betyr noe, er Min oppfatning. Husk på dette når andre behandler deg dårlig: Jeg tilgir alle dine synder uten å kreve noe til gjengjeld. Jeg kler deg i skinnende klær av rettferdighet som er betalt med Mitt eget blod. Det er heller ikke rettferdig- det er den fantastiske gaven Jeg gir deg: Min nåde. Husk på at når andre behandler deg urettferdig, er Mitt opplegg mye bedre enn rettferdig. Mitt opplegg er fred og kjærlighet- øst ut i hjertet ditt av Den Hellige Ånd.

Les på egen hånd: Jesaja 61,10; Efeserbrevet 1,7-8; Romerbrevet 5,5Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits