" Koblet til"

På den sjuende dagen fullendte Gud sitt verk, det Han hadde gjort, og på den sjuende dagen hvilte Han fra hele sitt verk, det Han hadde gjort.- 1. Mosebok 2,2

Tv, mobiltelefoner, internett- denne elektriske tidsalderen sørger for at du er " koblet til" mye av tiden. Og det er bra å være koblet til når du er et elektrisk apparat. Men når du er et menneske, kan det være slitsomt å være koblet til hele tiden. Dessuten blir det vanskeligere å oppdage Meg i øyeblikkene. Jeg har skapt deg med et behov for hvile. Ved skapelsen ga Jeg deg til og med et eksempel å følge ved å ta en pause fra arbeidet. Men verden har blitt så skakkjørt at det får deg til å føle skyld når du ønsker å ta deg tid til å hvile. Dette er et triks fra djevelen. Hvis han holder deg " tilkoblet" det meste av tiden- for travel opptatt til å stanse opp og se etter Meg- da har han vunnet. Fortell djevelen at han skal stikke av. Så legger du deg ned, lukker øynene og hvisker:" Jesus, hjelp Meg til å hvile." Jeg dekker deg med et teppe av fred og passer på deg mens du hviler i Meg.

Les på egen hånd: Salme 23, 1-3; 1. Mosebok 2,3; Lukas 1, 79


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits