Mitt vidunderlige verk

Jeg vil prise Deg, for ved fryktinngytende gjerninger er jeg blitt et underverk. Underfulle er Dine gjerninger... - Salme 139,14

Med stor omtanke utformet Jeg hver eneste detalj av menneskekroppen-måten sinnet tenker på, måten hjertet pumper blodet rundt i kroppen på, og måten som nerver og sanser virker sammen på. Jeg skapte alt nøyaktig som Jeg ønsket det skulle være. Og så sa Jeg: "Det er svært bra!" Også deg har Jeg skapt nøyaktig slik Jeg ønsket du skulle være. Hårfargen din, formen på øynene, skjevheten i smilet ditt, krummingen på nesen- alt er bra! Likevel kan du få en følelse av at du ikke har det som skal til når du ser deg i speilie fra denne verden. Du ser på bilder av filmstjerner og fotomodeller-bilder som er laget med et dataprogram, og ikke av Meg- og føler at de er bedre enn deg. Se på Meg i stedet. Se inn i det speiliet som Min kjærlighet er. Etter hvert som Mitt liv flyter inn i deg blir du stadig mer tilltrekkende, særlig på innsiden. Mitt verk er videunderlig- særlig du!
Ingen kommentarer

Thea

03.11.2011 kl.00:38

Lille venn, om du ikke har noe annet å skrive i kommentarer til andre enn jeg ber for deg, så trenger du heller ikke kommentere. Det er ikke alle som er interessert i gud eller tror på gud. Om gud hadde eksistert så hadde ikke verden vært som den er. Det er mye mer i verden å skrive om enn å sitte å kopiere tekster fra boken med størst fantasi. De som har skrevet bibelen har en fantasi som ikke ligner grisen. Ikke finnes det no himmel eller noe helvete. Fins mer mellom himmel og jord ja, men IKKE noe gud.

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits