Den gode hyrde

Jeg er den gode hyrde, Jeg kjenner Mine, og Jeg er kjent av Mine. Som Faderen kjenner Meg, slik kjenner også Jeg Faderen. Jeg gir Mitt liv for sauene.- Johannes 10,14-15

Gjeteren har en svært viktig oppgave. Det er hans jobb å lede saueflokken på rett vei. Han tar sauene med til mat og vann og til steder hvor de kan hvile. Han leder dem unna farlige stup. Han beskytter sauene mot ville dyr som ønsker å skade dem. Og en dyktig gjeter ofrer til og med livet for å beskytte sauene. Det er ikke mulig for sauer å overleve uten en gjeter. Det er det Jeg er- din hyrde, din veileder. Jeg tar deg med til steder i Mitt Ord som gir mat til din sultne sjel. Jeg gir deg levende vann i Mitt nærvær. Jeg leder deg bort fra fristelser og synd. Jeg beskytter deg mot den orde, som bare er ute etter å skade deg. Dessuten har Jeg allerede dødd for deg. Jeg er ikke en hvilken som helst dyktig gjeter- Jeg er den gode hyrde. Følg meg når Jeg leder deg gjennom denne dagen.

Les på egen hånd: Jesaja 26,7

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits