Du er verdifull

Se på ravnene, for de verken sår eller høster, og de har heller ikke lagerhus eller låve. Men Gud gir dem føde . Hvor mye mer verd er ikke dere enn fuglene?- Lukas 12,24

Bekymring er et resultat av at du ser for deg en fremtid uten Meg. Din aller beste beskyttelse mot bekymring er dermed å holde kontakten med Meg- både snakke med Meg og lykke til Meg. Noen ganger er du nødt til å tenke på fremtiden. Nøkkelen er hvordan du gjør det. Hvis du bare er opptatt av det du må foreta deg for å legge planer og forberede deg, begynner du å bekymre deg. Følg disse to reglene når du må legge planer for fremtiden: For det første , ikke bruk så mye tid på å tenke på fremtiden. Jo mer opptatt du er av den, desto lettere er det å bli bekymret. Og for det andre, ta alltid Meg med i tankene dine. Ikke bare forestill deg hva du selv vil gjøre- forestill deg hva Jeg kommer til å gjøre! Du kan være trygg på at Jeg tar vare på deg- i dag og i fremtiden. Husk hvor mye du er verdt for Meg!

Les på egen hånd: Lukas 12,22-23; Efeserbrevet 3,20-21Ingen kommentarer

Jannicke

27.10.2011 kl.13:44

Kult :)

http://www.facebook.com/groups/229726117066847/

skjeragud

30.10.2011 kl.17:51

Jannicke: Takk!

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits