Spyttslikkere

Men uten tro er det umulig å være til behag for Ham, for den som kommer til Gud, må tro at Han er til og at Han er Den som belønner dem som søker Ham med iver. - Hebreerbrevet 11,6

Ikke vær en spytteslikker. En spytteslikker er en som lar livet sitt styres av hva andre mennesker mener. Jeg må ha disse klærene- da vil de være sammen med meg. jeg kan ikke sitte sammen med de der- alle vil tro at at jeg er en taper. Jeg vil egentlig ikke prøve de greiene der, men hvis jeg ikke gjør det, så passer jeg ikke inn. Du kan havne i skremmende og til og med farlige situasjoner når du forsøker å tilfredstille andre mennesker. Andre mennesker er langt fra fullkommen. De har ikke fullkommen dømmekraft, og de ønsker ikke det beste for deg. Dessuten er det vanskelig for deg å vite hva de tenker om deg innerst inne. Derfor er det tåpelig å være en spytteslikker. Lev for å glede Meg i stedet. Det er bare Jeg som er fullkommen, og bare Jeg tar vare på deg på en fullkommen måte. Ikke se deg selv gjennom andre menneskes øyne eller ta deres oppfatning mer på alvor enn Mine. Se deg selv gjennom Mine øyne- da får du se et barn av Gud som er høyt og fullkomment elsket.

Les på egen hånd: Johannes 4, 23-24


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits