Det ene

All god gave og all fullkommen gave er ovenfra, og den kommer ned fra lysenes Far. Hos Ham er det ingen forandring eller skiftende skygge. - Jakobs brev 1,17

Hver eneste gode ting i livet ditt kommer fra Meg. Ditt hjem, det du er aller mest glad i, menneskene som elsker deg- de er Mine gaver til deg. Og selv om Jeg har gitt deg mange gleder og mange ting, er ikke èn eneste av dem egentlig nødvendig. Det er bare èn eneste ting som virkelig er nødvendig: Å ha Meg i livet ditt. Før du lærte å kjenne Meg som din frelser, trodde du at ting i verden kunne oppfylle dine håp og drømmer. Men nå vet du bedre: Jeg er den som oppfyller drømmene dine. Jeg vil mer enn gjerne at du gleder deg over de gavene Jeg gir deg. Men husk å takke Meg, Giveren av alle gode ting. Og ikke begynn å innbille deg at du er nødt til å ha disse gavene. Klamre deg fast til Meg, ikke til gavene. Ha tillit til at Jeg gjør deg hel. Det ene som du alltid har behov for, er det ene som du aldri har råd til å miste- Mitt nærvær hos deg.

Les på egen hånd: Salme 62, 6-9; 1. Petersbrev 2,9; Johannes`åpenbaring 1,8Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits