Uforanderlig

Herren har vist seg for meg fra den eldste tid og sagt: Ja, med evig kjærlighet har Jeg elsket deg. Derfor har Jeg latt Min miskunnhet mot deg vare. - Jeremia 31,3

Jeg elsker deg med en kjærlighet som varer evig. Den har ikke noen begynnelse og ikke noen slutt. Og den forandres aldri. Det er ikke mulig for deg å forstå MIn kjærlighet fullt ut. Du har en tendens til å se på Meg og Mine følelser på samme måte som du betrakter dine egne. Følelsene dine endrer seg. Venner kommer og går. Sinne kan gjøre at du føler mindre kjærlighet til noen, mens lykke kan ha den motsatte virkningen. Og bakerst i sinnet ditt lurer du på om det på samme måte med Meg. Det er det ikke. Ingenting som du kan gjøre, er i stand til å endre Min kjærlighet til deg. Jeg blir trist når du roter ting til, men Jeg elsker deg fremdeles like høyt. Jeg blir glad når du gjør noe vidundelig for Meg, men Jeg elsker deg likevel ikke høyere. Min kjærlighet er den samme i går, i dag, ja, til evig tid. Og den er mye større og stikker mye dypere enn du noensinne kommer til å forestille deg! Så la Meg elske deg- alltid.

Les på egen hånd: 2. Mosebok 15,13; Hebreerbrevet 13,8 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits