Min Ånd i deg

Og Jeg vil be Faderen, og Han skal gi dere en annen Talsmann, for at Han skal bli hos dere til evig tid... - Johannes 14,16

Jeg er himmelen og jordens Skaper. Jeg er Herre over alt som finnes og som noensinne kommer til å være til. Jeg er større enn alle himlene. Likevel kommer Jeg for å leve i deg når du velger å bli en av Mine etterfølgere. Tenk over det en stund- tenk på hvem Jeg er og hvor stor Jeg er. Og gled deg så over at Min Ånd lever i ditt eget indre. Den Hellige Ånd er alltid der for å hjelpe deg- bare be Ham om det. Du kan kanskje bli fristet til å ordne opp på egen hånd når livet er lett. Men det er da du svever i størst fare. Den onde venter bare på at du skal slappe av og bevege deg bort fra Min beskyttelse. Be Min Ånd hjelpe deg hvert eneste skritt på veien - både gjennom vanskelige tider og i gode tider. Ånden gir deg stor kraft.

Les på egen hånd: Johannes 14, 17; Johannes 16, 7;Sakarja 4,6

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits