Hvert eneste hår på hodet ditt

Men til og med hårene på deres hode er talt alle sammen. Frykt defor ikke! Dere er mer verd enn mange spurver.  - Lukas 12,7

Glem aldri at Jeg kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv- og mye bedre enn noe annet menneske kjenner deg. Foreldrene dine, den beste vennen din, broren eller søsteren din- ingen av dem kan være sammen med deg hele tiden. Men det kan Jeg. Og hvert eneste øyeblikk kjenner Jeg til hver eneste tanke, hver eneste følelse, hvert eneste håp og hver eneste drøm du har. Jeg kjenner hver eneste detalj om deg- helt ned til hvor mange hårstrå du har på hodet. Ikke nok med at Jeg kjenner deg- Jeg forstår deg også. Jeg kjenner til alle hvorfor og hvordan som du ikke engang klarer å sette ord på. Jeg forstår hva som rører seg i hjertet ditt. Mange mennesker bruker hele livet på å lete etter en eller annen som virkelig kan forstå dem. Men alt du trenger å gjøre, er å si navnet Mitt og åpner hjertet for Meg. Denne enkle troshandlingen er alt som skal til. Jeg forstår deg fullstendig, og Jeg elsker deg i all evighet.

Les på egen hånd: Johannes 1,12; Romerbrevet 10,13 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits