Jeg vet det allerede

Vær defor ikke beskymret for dagen i morgen! For dagen i morgen skal bekymre seg for det som hører den til. Hver dag har nok med sin egen plage.   -Matteus 6,34

Jeg er Gud. Jeg er her, der og overalt. Alle steder på èn og samme tid. Jeg er Gud. Jeg er i går, i dag og i morgen. Alt sammen på èn og samme tid. På samme måte er det mulig for Meg å ta fullstendig vare på deg. Jeg står opp sammen med deg om morgenen, og Jeg venter alltid på deg i bussen. Jeg spiser lunsj sammen med deg, og Jeg er allerede klar over hva du skal ha til middag. Jeg legger Meg sammen med deg hver eneste kveld, og Jeg vet allerede hvor du befinner deg om femti år. Når jeg ber deg om ikke å være bekymret- at Jeg tar vare på deg- så mener Jeg det! Jeg er fullstendig klar over hvilke problemer du vil få i morgen. Jeg har allerede sett dem, og i dag forbereder Jeg deg på å ta hånd om dem. Så la bekymringene for morgendagen være hvor de hører hjemme- i morgendagen. Og når du kommer til dagen i morgen, så er Jeg der allerede- uten at Jeg har gått bort fra din side i dag.

Les på egen hånd: Johannes 10,10; Jakobs brev 4,13-15

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits