Forhenget

Og Jesus ropte igjen med høy røst og oppgav ånden. Og se, forhenget i tempelet revnet i to fra øverst til nederst. - Matteus 27,50-51

Det er mulig å leve hele livet igjennom uten å treffe Norges konge, dronningen av England eller til og med fylkesmannen i fylket du bor i. De som styrer i denne verden, foretrekker ofte å holde seg borte fra "vanlige" mennesker. Jeg er universets Konge, og Meg kan du treffe når som helst du måtte ønske det. Du trenger ikke gjøre noen avtale først. Noen spesiell invitasjon trenger du heller ikke. Du trenger ikke engang å gå noen sted! Du kan sitte behagelig i ditt eget rom og snakke med kongenes Konge. Dette er Min gave til deg. Den er kjøpt og betalt med Mitt eget blod. Før Jeg døde på korset, var menneskene skilt fra Gud med et tykt forheng i tempelet. Det forhenget revnet i to da Jeg døde. Nå er Jeg, Kongen over alle konger, din stadige følgesvenn.

Les på egen hånd: Jesaja 50,4; Jesaja 55,2-3; Johannes 19,30
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits