Betingelsesløst

For vi har ikke en Øversteprest som ikke kan ha medlidenhet med våre skrøpeligheter, men en som i alle ting er blitt prøvd slik som vi, men uten synd. - Hebreerbrevet 4,15

Husk at djevelen er løgnens far. Han stortrives med å snike seg inn i sinnet på deg. En av favorittløgnene hans er at Jeg ikke egentlig elsker deg betingelsesløst. Djevelen vil gjerne at du skal tro at du er nødt til å bli bra nok til å bli elsket. Hvis du gjør ett lite feiltrinn- hvis du bare tenker på en synd- så kommer Jeg helt sikkert ikke til å elske deg lenger. Det er løgn. Jeg elsker deg- uansett! Denne verden er full av fristelser. Det er vanskelig å stå imot til enhver tid, og det er ikke mulig for deg å være fullkommen. Det forstår Jeg. Jeg har også levd her på jorden, så Jeg har også vært nøyaktig like gammel som deg en gang. Trøst deg med dette: Jeg levde et fullkommet liv i denne verden, før Jeg døde for å vaske bort syndene dine. Og Jeg sto opp av graven for å være din Frelser. Alt sammen av èn eneste grunn: Jeg elsker deg med en betingelsesløs kjærlighet. Kom tett inntil meg, så skal Jeg pakke deg inn i Min fullkomne kjærlighet.

Les på egen hånd: Efeserbrevet 3, 16-19; Johannes 8,44; Hebreerbrevet 4,14.16; Jakobs brev 4, 7-8
 

Ingen kommentarer

Fin blogg :)

skjeragud

16.10.2011 kl.18:53

mariell, kommenterer alltid ti:Tusen Takk!

Skriv en ny kommentar

skjeragud

skjeragud

17, Agdenes

Velkommen til bloggen min! På denne bloggen, kommer det til å være innlegg fra andaktsboken Skjerà Gud. Det er en utrolig bra bok, som jeg anbefaler på det sterkeste! -Boken er skrevet Sarah Young.

Kategorier

Arkiv

hits